Met versie 2.0.0 introduceren we deze veranderingen:

Algemeen

• Vernieuwd uiterlijk
    DentalRules heeft een nieuw uiterlijk om de navigatie door de software te vereenvoudigen en gebruiksvriendelijker te maken.
  • Twee verschillende omgevingen
    Tijdens de introductie van de vernieuwde DentalRules software hevelen we de onderdelen gestructureerd over van de huidige naar de nieuwe omgeving. Dit betekent dat u tijdelijk in twee omgevingen werkt.
  • Schakelen tussen locaties
    Gebruikers die bij meerdere locaties werken, schakelen nu eenvoudig tussen bedrijfslocaties met behulp van de locatie drop-down in de header.

Incidenten registraties

• Melding van datalek onder incidenten
    Een datalek wordt nu geregistreerd onder ‘incident’ in plaats van ‘AVG’ omdat een datalek als een incident wordt beschouwd. Uw eerder gemelde datalekken zijn overgenomen in het incidentenoverzicht
  • Totaaloverzicht van incidenten
    Alle incidenten worden nu weergegeven in één overzicht met filteropties om specifieke incidenten te bekijken.
  • Verbeterde incidentmelding
    Selecteer het type incident waarna de relevante invulvelden zichtbaar worden voor een efficiënte en volledige registratie.

Hoekstukken & instrumenten

• Hoekstukken & instrumenten samengevoegd
    De onderdelen ‘hoekstukken’ en ‘instrumenten’ zijn samengevoegd tot één overzichtelijke categorie: ‘Hoekstukken & instrumenten’.

Gevaarlijke stoffen

• Risicoanalyse overzicht
    Alle informatie over de risicoanalyse is nu te vinden achter de knop ‘risicoanalyse’ in plaats van losse knoppen met informatie.
  • Historisch overzicht gevaarlijke stoffen
    U kunt nu het overzicht van gevaarlijke stoffen op een specifieke data in het verleden bekijken via de knop ‘Historie’.

Dagevaluatie

• Totaaloverzicht van dagevaluaties
    In plaats van dagevaluaties verstopt achter specifieke datums heeft u nu één overzicht van al uw dagevaluties. Gebruik de filter om gemakkelijk de devaluatie te bekijken die uw intresse heeft.

Functietitel & medewerkers rechtenmatrix

• Verbeterde overzicht met medewerkers drop down
    De rechtenmatrix biedt een overzichtelijkere weergave dankzij de toevoeging van een drop-down waarin één medewerker geselecteerd kan worden.
  • Eenvoudig aanpassingen ongedaan maken
    U kunt gemaakte wijzigingen eenvoudig ongedaan maken door op de ‘terugdraai’ knop in uw portaal te klikken.