Onboarding (nieuw) personeel

Bent u geïnteresseerd in onze online onboarding voor personeel? Meld u dan gratis aan voor onze live online onboarding door te klikken op de knop ‘Inschrijven’.

Onboarding video

Heeft u of uw collega een drukke agenda? Geen zorgen. Onze onboarding video voor standaard gebruikers is op elk gewenst moment te bekijken.

Onboarding Exclusive

Voor praktijkeigenaren, praktijkmanagers en officemanagers bieden we een exclusieve, uitgebreide onboarding sessie aan. Deze sessie is op aanvraag beschikbaar door op de knop ‘Registreren’ te klikken.