"N" Hoe verwijder ik een teamlid of tijdsblok uit het Rooster?

Op de pagina Rooster kunt u een ingepland teamlid weer uitplannen, of een heel tijdsblok verwijderen wanneer het niet meer nodig is.

Een teamlid uitplannen

1 Ga naar de pagina Rooster en zoek het tijdsblok op waarop het teamlid staat.

2 Klik op het kruisje achter de naam van het teamlid in het tijdsblok. Het teamlid wordt direct uitgepland.

 

Staat de compacte weergave aan, dan ziet u geen kruisje. Klik dan op het tijdsblok en klik in het venster Tijdsblok bewerken op het rode minnetje achter het teamlid. U kunt ook eerst de Rooster compact instelling uitzetten. 

Een tijdsblok verwijderen

3 Klik op het tijdsblok dat u wilt verwijderen. Het venster Tijdsblok bewerken wordt geopend.

4 Klik rechtsboven in het venster op Verwijderen.

 

5 U krijgt de vraag Weet je zeker dat je dit tijdsblok wilt verwijderen? Alle ingeplande teamleden worden verwijderd. Klik op Verwijderen om het tijdsblok te verwijderen, of op Annuleren om terug te gaan.

 

Let op!

Met het verwijderen van een tijdsblok worden ook alle teamleden op dat tijdsblok uitgepland. Dit is niet ongedaan te maken.

Het uitplannen met het kruisje gebeurt direct, zonder bevestigingsvraag. U ziet het uitplannen wel terug in het Mutatielog.

Wilt u een kamer voor een hele dag leegmaken, gebruik dan Kamer sluiten.

Let op! Voor meer handleidingen over het rooster klikt u hier.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.