In een personeelsdossier staan gevoelige gegevens. Met de instelling Opnieuw inloggen vereist voor HR zorgt u ervoor dat een gebruiker opnieuw moet inloggen voordat een gevoelige HR-pagina opent. Zo kan niemand de HR-gegevens inzien op een computer waar iemand anders nog is ingelogd. Deze instelling is op bedrijfsniveau.
1 Ga naar de pagina HR-instellingen via Instellingen in het linkermenu.
2 Klik in de navigatie links op Algemeen.
3 Zet rechts een vinkje in de checkbox Opnieuw inloggen vereist voor HR.
4 Klik altijd rechts onderin het formulier op Opslaan om uw instelling te bevestigen. U ziet de melding Instellingen opgeslagen.
Wilt u de instelling weer uitzetten, haal dan het vinkje weg en klik op Opslaan.
Let op!
Staat deze instelling aan, dan wordt ook u zelf gevraagd opnieuw in te loggen wanneer u de pagina HR-instellingen of een andere gevoelige HR-pagina opent.
Deze instelling verandert niets aan de rechten van gebruikers. Wie een HR-pagina niet mag openen, kan dat na opnieuw inloggen ook niet.
Let op! Voor meer handleidingen over Instellingen klikt u hier.
Opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.