DentalRules synchroniseert de werkgevers in Loket automatisch. Wilt u niet wachten, dan start u de synchronisatie zelf met de knop Nu synchroniseren. Op dezelfde plek kunt u de koppeling met Loket ook weer verbreken.
Nu synchroniseren
1 Ga naar de pagina Koppelingen via Instellingen in het linkermenu.
2 Klik op het tabblad Salarissoftware en daarna op het sub-tabblad Loket.
3 Klik bij Koppeling met Loket op de knop Nu synchroniseren.
4 Naast de knop verschijnt een draaiend rondje. U ziet de melding De synchronisatie is gestart. Zodra hij klaar is volgt hier een samenvatting.
5 Wacht tot de samenvatting verschijnt met het aantal gesynchroniseerde, ongewijzigde en overgeslagen teamleden.
Let op!
De knop Nu synchroniseren is uitgeschakeld zolang er al een synchronisatie loopt, en wanneer de koppeling niet bruikbaar is, bijvoorbeeld omdat de autorisatie is verlopen.
Ontkoppelen
1 Klik bij Koppeling met Loket op de rode knop Ontkoppelen.
2 Het venster Ontkoppelen verschijnt met de vraag Dit bedrijf ontkoppelen van Loket? Klik op Ontkoppelen.
3 U ziet de melding De koppeling met Loket is verwijderd.
Let op!
Bij ontkoppelen blijven de werkgeverinstellingen staan. Koppelt u later opnieuw, dan hoeft u de werkgevers niet opnieuw in te stellen.
Na het ontkoppelen worden er geen gegevens meer met Loket uitgewisseld.
Let op! Voor meer handleidingen over Instellingen klikt u hier.
Opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.