26 juni 2024 

 

Seminar: Van uitdaging naar oplossing 

In samenwerking met Jill, de Virtuele Personeelsadviseur organiseren we een seminar op woensdag 26 juni 2024 in het WTC Almere.

Heeft u te maken met medewerkers die zich regelmatig ziekmelden of die moeite hebben hun functie goed uit te voeren? Dit kan zowel de werkdruk als de sfeer binnen uw team aanzienlijk beïnvloeden.

Tijdens het seminar gaan we dieper in op de samenhang tussen verzuim en prestaties van uw team. We bieden u niet alleen inzicht, maar ook praktische vaardigheden en strategieën om deze kwesties aan te pakken.

Het seminar wordt afgesloten met een lunch; de perfecte kans om te netwerken met collega’s en om vragen te stellen.

Wilt u zich inschrijven of wilt u meer weten over het seminar en Jill, de Virtuele Personeelsadviseur? Klik dan op de knop ‘Meer informatie’.

Vrijwel elke maandag en donderdag

 

Online Onboarding, Onboarding Exclusive, Onboarding video

Bent u pas gestart met uw nieuwe baan en wilt u graag uitleg krijgen over het werken met DentalRules? Of heeft u een andere functie gekregen en wilt u graag uw kennis van DentalRules verbreden of bekijken welke mogelijkheden DentalRules u nog meer kan bieden?

Tijdens de online sessie en in de video zullen wij u uitleggen welke functionaliteiten DentalRules heeft en hoe u ermee aan de slag kunt gaan.