Op de pagina Teamleden kunt u een rondleiding volgen die u stap voor stap langs de onderdelen van de pagina neemt. De rondleiding heet Je team en legt uit hoe de teamlijst werkt: zoeken, gearchiveerde collega's en iemand toevoegen.
1 Ga naar de pagina Teamleden.
2 Klik bovenin op het vraagteken.
3 Het menu Uitleg en rondleidingen wordt geopend. Onder Rondleiding van deze pagina ziet u de rondleiding Je team.
4 Klik bij Je team op Rondleiding starten.
5 De rondleiding licht nu het eerste onderdeel van de pagina uit. Klik op Volgende om naar de volgende stap te gaan, of op Vorige om een stap terug te gaan.
De stappen van de rondleiding
De rondleiding Je team bestaat uit de volgende stappen:
- Iedereen in je team: hier wordt de lijst met teamleden uitgelicht en uitgelegd welke collega's u ziet.
- Zoeken: hier wordt het zoekveld Zoek teamlid uitgelicht.
- Gearchiveerde collega's: hier wordt de schakelaar Gearchiveerde teamleden uitgelicht en uitgelegd wat archiveren betekent.
- Filteren en toevoegen: hier worden de knoppen Filter en Teamlid toevoegen rechtsboven uitgelicht.
- Een dossier openen: hier wordt u gevraagd op een teamlid in de lijst te klikken. Zodra het dossier geopend is, worden de tabbladen van het dossier uitgelicht.
6 Klik bij de stap Een dossier openen op een teamlid in de lijst. De rondleiding wacht tot het dossier geopend is.
7 Klik op Afronden om de rondleiding te beëindigen.
Let op!
U kunt de rondleiding op elk moment stoppen door op het kruisje op het kaartje van de rondleiding te klikken. Klikken naast het kaartje stopt de rondleiding niet, zodat u tijdens de rondleiding gewoon op de pagina kunt klikken.
De rondleiding is alleen beschikbaar als uw praktijk de HR-licentie heeft en u het recht heeft om teamleden te bekijken. Ziet u de schakelaar Gearchiveerde teamleden of de knop Teamlid toevoegen niet, dan wordt het kaartje van die stap midden in beeld getoond.
Opent u de pagina Teamleden voor het eerst, dan kan DentalRules u de rondleiding ook zelf aanbieden met de vraag Nieuw op deze pagina? Klik dan op Rondleiding starten, op Later of op Niet meer tonen.
Een afgeronde rondleiding kunt u altijd opnieuw starten via het vraagteken bovenin, met de knop Opnieuw starten.
Let op! Voor meer handleidingen over Teamleden klikt u hier.
Opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.