Op het sub-tabblad Cursussen kunt u de gegevens van een subcursus aanpassen, een losse subcursus verwijderen of een hele cursus met alle subcursussen verwijderen.
Een subcursus bewerken
1 Open het personeelsdossier van het teamlid via de pagina Teamleden.
2 Klik op het tabblad Ontwikkeling en daarna op het sub-tabblad Cursussen.
3 Klap de cursuskaart uit en klik achter de subcursus op het potloodje.
4 Pas in het venster Subcursus bewerken de gegevens aan.
5 Klik op Opslaan. U ziet de melding Succesvol gewijzigd.
Een subcursus verwijderen
1 Klik achter de subcursus op het prullenbakje.
2 Bevestig in het venster Subcursus verwijderen de vraag Weet u zeker dat u deze subcursus wilt verwijderen?
Een hele cursus verwijderen
1 Klik rechts op de cursuskaart op het prullenbakje.
2 Bevestig in het venster Cursus verwijderen de vraag Weet u zeker dat u deze cursus en alle subcursussen wilt verwijderen?
Let op!
Wanneer u een hele cursus verwijdert, worden ook alle subcursussen van die cursus verwijderd.
Wilt u een cursus bewaren, maar telt deze niet meer mee, verwijder de cursus dan niet maar markeer deze als niet meer relevant.
Welke toetsen u ziet staan is afhankelijk van de rechten die u binnen het systeem heeft. Bij een gearchiveerd teamlid kunt u cursussen alleen nog bekijken.
Let op! Voor meer handleidingen over het Teamledendosier klikt u hier.
Opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.