Is een werkurenperiode per ongeluk aangemaakt, dan kunt u deze verwijderen op het sub-tabblad Werkuren of in het archief van de werkuren.
1 Open het dossier van het teamlid en klik op het tabblad Dienstverband.
2 Klik op het sub-tabblad Werkuren. Staat de periode in het verleden, klik dan eerst op Archief.
3 Klik op de periodekaart op het prullenbakje.
4 Het venster Werkuren verwijderen? verschijnt met de periode die u gaat verwijderen. Klik op Verwijderen om de periode te verwijderen.
Let op!
Door het verwijderen vervallen de opgebouwde vakantie-uren en de absentieberekeningen over deze periode in het verleden. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Wilt u de werkuren alleen voor de toekomst wijzigen, verwijder de periode dan niet maar kies bij het potloodje voor Later laten ingaan.
Welke toetsen u ziet staan is afhankelijk van de rechten die u binnen het systeem heeft.
Opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.