Hoe maak ik bedrijfsafdelingen aan?

In de volgende video vindt u een uitleg over hoe u een bedrijfsafdeling aan kan maken. Wilt u liever een tekstueel stappenplan? Lees dan de tekst onder de video.

Stappenplan “Hoe maak ik een bedrijfsafdeling aan”

1. Ga naar “Instellingen” en dan naar “Bedrijfsafdelingen”.

2. Hier krijgt u een overzicht van alle bedrijfsafdelingen.

3. U maakt een bedrijfsafdeling aan door op “Aanmaken +” te klikken.

4. Hier moet u vervolgens invullen hoe de bedrijfsafdeling heet, wat de eventuele afkorting is en welke kleur deze bedrijfsafdeling is in het rooster. Wilt u overal dezelfde kleur dan moet u de codering van deze kleur onthouden.

5. In het overzicht van alle bedrijfsafdelingen kunt u ook de volgorde van alle bedrijfsafdelingen bepalen. Deze volgorde wordt ook aangehouden bij het rooster en bij de weergave van de dagtaken.