KM-vergoeding doorsturen naar NMBRS

U kunt binnen DentalRules km-vergoedingen doorsturen naar NMBRS als u een koppeling heeft tussen de twee systemen. Voordat u de vergoedingen kunt doorsturen moet u eerst in DentalRules aangeven wat de code is binnen NMBRS voor KM-vergoedingen.

KM-vergoeding code NMBRS instellen
U gaat naar Instellingen > Api koppelingen om vervolgens bij NMBRS te klikken op Activiteiten log. Op die pagina kunt u de code invoeren. In dit voorbeeld is dat 5151.

KM-vergoeding doorsturen naar NMBRS
Nadat u dit heeft opgeslagen komt er een blauwe button inbeeld om de KM-vergoedingen van deze maand door te zetten naar NMBRS.
Als u op de knop klikt worden de ingediende KM-vergoedingen doorgestuurd en de KM-vergoeding die berekend wordt op basis van planning of van inklok momenten van de medewerker.