Hoe maak ik een blog aan?

Hoe gaat u te werk:

1. Ga na “Intranet” en selecteer dan bovenaan de pagina “Chat”.

2. Hier krijgt u een overzicht van alle blogs. Rechtsboven aan de pagina kunt u door op de knop “+ Blog aanmaken” te klikken een blog aanmaken.
  3. Vul vervolgens de benodigde gegevens in om de blog aan te maken. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een categorie toe te wijzen. Met het plusje rechts naast “Toebehorende Categorie” maakt u een nieuwe categorie aan.
  4. Als een blog is gepubliceerd komen deze in het ‘blogoverzicht’ bovenaan de intranetpagina te staan.
    1. Hier heeft u de mogelijkheid te zien wie de blogpost heeft gelezen, door op het tandwiel bij de desbetreffende blog te klikken en vervolgt te klikken op “Gebruikers”.
    2. Een comment kan worden toegevoegd door op “Comment” onder de desbetreffende blog te klikken.