Hoe gebruik ik de dagtaken?

In de volgende video vindt u een uitleg over hoe u dagtaken kunt gebruiken. Wilt u liever een tekstueel stappenplan? Lees dan de tekst onder de video.

Stappenplan “Hoe gebruik ik dagtaken”

1. Het is belangrijk dat de dagtaken goed worden afgevinkt. Nog niet uitgevoerde dagtaken zijn te vinden op het dashboard onder het kopje “Dagtaken“.

2. Dagtaken kunt u ook terugvinden in het overzicht van alle taken.

3. U tekent de dagtaken af door op het de rode of gele balk onder “Status” te klikken bij de desbetreffende dagtaak.

4. U kunt dit proces terugdraaien door nogmaals op de inmiddels groen geworden balk te klikken.

5. Indien is ingesteld dat er een comment geplaatst kan worden, dan krijgt u bij afvinken van de dagtaak een tekstvak te zien. Hier kunt u een opmerking plaatsen over de taak.

6. Het is automatisch ingesteld dat het opmerkingen veld zichtbaar wordt bij het afvinken van de taken. Dit kunt u uitschakelen door te gaan naar “Instellingen” → “Algemeen” in de menubalk. Selecteer rechtsboven welke praktijk dit betreft en scroll door naar de vraag ‘Bij dagtaken een comment kunnen plaatsen’ en selecteer vervolgens “niet weergeven“.

7. Mocht u nog een andere opmerking willen plaatsen dan is dit mogelijk door te klikken op de ‘i’ bij de dagtaak en vervolgt te klikken op het plusje achter “Opmerkingen“.

8. Een dagtaak kunt u wijzigen door op “Dagen wijzigen” te klikken.

9. Hier kunt u ook de dagtaak verwijderen door op het doosje rechts van de dagtaak te klikken.