Hoe maak en koppel ik functietitels aan medewerkers?

Hoe gaat u te werk:

1. Om een functietitel aan een medewerker te koppelen moeten allereerst de functietitel worden aangemaakt, waarnaar vervolgens de functietitel moet worden gekoppeld aan een medewerker.
  2. Om een functietitel aan te maken moet u in de menubalk gaan naar “Instellingen” en dan naar “Functietitels”.
  3. Nu krijgt u een overzicht van alle functietitels. Klik hier bovenaan op de knop “Aanmaken +” om een nieuwe functietitel aan te maken.
    1. Hier moet u aangeven op welke bedrijfslocatie deze functietitel moet worden aangemaakt. Door op “ctrl” te klikken kunt u meerdere bedrijfslocatie tegelijkertijd selecteren.
    2. Ook moet u onder titel aangeven hoe u wilt dat de functietitel heet.
    3. Onder beschrijving kunt u een korte beschrijving van deze functietitel geven.
    4. Bij benodigde bestanden kunt u aangeven welke bestanden vereist zijn van een medewerker die deze functietitel heeft.
    5. Ook kunt u uw functietitel koppelen aan een functietitel van DentalRules. Door uw functietitel te koppelen aan die van DentalRules krijgt u automatisch een melding indien de IU/L lager is dan 100. Hierdoor weet u dat een medewerker een nieuwe hepatitis B vaccinatie moet krijgen.
  4. Als u uw functietitel heeft opgeslagen verschijnt deze in het overzicht. Hier kunt u uw functietitel aanpassen door op het gele potloodje te klikken.
  5. Om een medewerker te koppelen aan een functietitel moet u gaan naar “Personeelsdossier” en dan naar de medewerker in kwestie.
  6. Klik op de oranje knop met “Aanpassen”.
  7. Onder het kopje “Bedrijfsgegevens medewerker” kunt u de functietitel van de medewerker aanpassen.