Hoe werkt het inkloksysteem?

Hoe gaat u te werk:

  1. Om uw PIN-code te vinden, kunt u inloggen op portal.dentalrules.nl. U klikt dan rechtsboven op uw naam en vervolgens op “Profiel”.
  2. U wordt vervolgens naar de pagina geleid waarop u uw PIN-code kunt zien.
  3. Met deze PIN-code kunt u op het inklokscherm in- en uitklokken. U ziet op het scherm een numeriek toetsenbord waarmee u uw PIN-code kunt invullen.
    • Als u heeft ingeklokt, ziet u dat uw naam tevoorschijn komt in het scherm. Een groene duim geeft aan dat u bent ingeklokt. Vergeet niet om aan het eind van uw werkdag weer uit te klokken volgens dezelfde procedure.
    • Als u met een NFC-tag wilt in- en uitklokken, dan moet die tag eerst herkend worden. Dit kunt u doen door te dubbelklikken op het gebied waar ook de namen in beeld komen. Zie hiervoor het gele gedeelte van de foto. Er komt dan een tekst in beeld die aangeeft dat u eerst uw PIN-code moet invullen en dat u daarna uw NFC-tag op de reader moet zetten. Als u dit heeft gedaan, is de koppeling tussen de NFC-tag en ons systeem gemaakt. Vervolgens kunt u met deze geregistreerde NFC-tag in- en uitklokken. U kunt meerdere NFC-tags registreren.