Hoe voeg ik cursussen of nascholing toe?

In de volgende video vindt u een uitleg over hoe u cursussen of nascholing kunt toevoegen. Wilt u liever een tekstueel stappenplan? Lees dan de tekst onder de video.

Stappenplan “Hoe voeg ik cursussen of nascholing toe?”

1. Om een cursus toe te voegen, moet u bij de “personeelsdossier” gaan naar de medewerker in kwestie en dan klikken op het groene plusje bij cursussen/nascholing.

2. Hierdoor komt u in een scherm waar u onder andere de titel, de datum en de locatie van de cursus moet invullen. Ook moet u verplicht het aantal EC punten invoeren. Wanneer er geen EC punten behaald zijn kunt u hier 0 invullen.

3. De cursus categorieën kunt u elders zelf invullen, daarna kunt u deze pas selecteren.

4. U kunt eventueel documenten of extra bestanden bijvoegen

5. Wanneer u op opslaan klikt, dan heeft u het geregistreerd