Hoe dien ik overuren in?

Hoe gaat u te werk?

1. Gaan naar “Personeelsdossier” en klik hier op uw eigen profiel.
  2. In het midden van deze pagina vindt u verschillende buttons. Selecteert hier de button “Overuren“.
  3. Nu heeft u het overzicht van alle overuren voor zich. Door op de knop “Overuren Indienen” te klikken en hierdoor verschijnende scherm in te vullen, dient u uw verzoek tot overuren in. De aangevraagde overuren kunt u terugvinden onder het kopje “Overuren“.
  4. Indien uw verzoek wordt afgewezen, dan treft u dat aan onder het kopje “Afgewezen Overuren“.
  5. Op het moment dat overuren geregistreerd worden via het in-kloksysteem verschijnen deze onder het kopje “Overuren door In-Kloksysteem“.