Hoe stel ik alerts is voor een nieuwe hepatitis B vaccinatie?

Het doel van een alert
U krijgt een melding indien de IU/L lager is dan 100. Hierdoor weet u dat een medewerker een nieuwe hepatitis B vaccinatie moet krijgen.

Hoe gaat u te werk:

1. U krijg automatisch een melding indien een nieuwe vaccinatie is vereist, als de functietitels van de medewerkers zijn gekoppeld aan de functietitels van DentalRules. Om functietitels te koppel moet u gaan naar instellingen en dan naar functietitels.
  2. Door op de oranje knop achter een al bestaande functietitel te klikken of op aanmaken te klikken, krijg u de mogelijkheid om functietitels te koppelen.