Hoe start ik een chat?

Hoe gaat u te werk:

1. Klik bovenaan in op de homepage op de optie “Chat”. Of ga naar “Internet” en selecteer dan “Chat” bovenaan de pagina.

2. Hier kunt u op twee manieren met collega’s chatten.
    1. Als u nog geen chat met deze collega(‘s) bent begonnen, klik dan op “Chat starten” en selecteer hier met welke collega(‘s) u wilt chatten.

2. Als u al wel een chat met deze collega’s bent begonnen, kunt naar de chat toegaan door op aan de linkerzijde op de chat te klikken.