Hoe registreer ik een behandeling?

Hoe gaat u te werk?

Voor het bijhouden van de behandelingen staat bovenin het scherm (naast voorraad) een knop ‘Behandeling’.

1. Een nieuwe behandeling kunt u toevoegen door op de groene knop “Toevoegen” te klikken links bovenin het scherm. Hierdoor opent er een nieuw scherm.
  2. Aan de linkerkant van het scherm moet u gegevens over de patiënt toevoegen.
  3. Aan de rechterkant moet u gegevens invullen die betrekking hebben op het implantaat.
    1. U kunt het implantaat/de abutment op drie manieren toevoegen:
      Onder implantaat/abutment te klikken op het blauwe vlak en hier het implantaat naar keuze te selecteren.
      De barcode van het implantaat/abutment te scannen. Hiervoor moet het implantaat wel al zijn toegevoegd aan de voorraad.
      Door het implantaat/abutment hier handmatig toe te voegen. Dit kan door op het plusje te klikken bij implantaat.
  4. U kunt een extra implantaat/abutment toevoegen door op ‘Extra implantaat toevoegen’ te klikken.
  5. Als u naar beneden scrolt kunt u gegevens toevoegen over het bot en andere overige gegevens.
  6. Klik hierna op “Opslaan om de behandeling op te slaan“.

Nadat u een behandeling heeft opgeslagen komt u terug in het scherm van de behandelingen van afgelopen jaar. Hier zit u dan de basisgegevens over de behandeling.

Het is ook mogelijk om hier de behandeling te bewerken. Dit doet u door op het potloodjes voor de behandeling te klikken.

Door op het patiëntnummer te klikken download u het pantiëntpaspoort. Deze kunt dan eventueel toevoegen aan de patiëntenkaart.