Hoe importeer ik oude behandelingen?

Hoe gaat u te werk?

Als u een Excel-document heeft met alle eerdere behandelingen kunt u die gemakkelijk toevoegen aan het systeem. Dit doet u door op de met de blauwe knop “Import” te klikken. Deze vindt u links bovenin het scherm.

Zorg er wel voor dat dit document is omgezet naar een CVS bestand. Het omzetten naar een CVS bestand gaat als volgt:

1. Klik op “Import“.
  2. Klik op “Download Template“.
  3. Open het gedownloade template.
  4. Selecteer de gegevens (van rij A tot en met rij N en vanaf regel 15) van uw originele Excel-sheet over in het template. Kies bij plakoptie voor de optie “Waarden“.
  5. Selecteer en kopieer nu ook de implantaat gegevens uit u eigen Excel-sheet en plak deze weer in de template van DentalRules.
  6. Sla de template op.
  7. Ga weer naar DentalRules en klik weer op “Import” selecteer nu het door u gemaakte Excelbestand.