Hoe instaleer ik een scanner?

Als het goed is heeft u bij de scanner een kabel gekregen en een usb-stick. Met alle twee kan er gewerkt worden om te scannen. Doe de kabel of de usb-stick in de computer en vervolgens kunt u op de scan-knop drukken op de scanner. Op dat moment hoort u een piep. Als u daarna weer de scan-knop indrukt dan ziet u een lichtje aangaan en kunt u de barcode scannen. Hou hiervoor de scanknop ingedrukt. Op het moment dat de scanner de barcode vindt dan hoort u een piep en ziet u dat in de pop-up van DentalRules een tekst wordt getypt.