Op maandag 31 juli 2023 introduceren we deze veranderingen:

Opgelost

• Dagevaluatie
    Een probleem is verholpen waarbij het aanmaken van een dagevaluatie zonder het selecteren van een categorie resulteerde in een onduidelijke foutmelding. Nu wordt er een duidelijke foutmelding weergegeven.
  • Bedrijfslocaties voor standaard gebruikers
    Bedrijfslocaties werden niet goed geladen voor standaard gebruikers. Dit is verholpen en bedrijfslocaties worden nu correct geladen.
  • Automatisch uitloggen in de ‘huidige’ omgeving
    Standaard gebruikers werden automatisch uitgelogd bij het inloggen in de ‘huidige’ omgeving. Dit probleem is opgelost.