Op donderdag 23 november 2023 introduceren we de volgende veranderingen:

Nieuw

• Implantaten- / Botregister
    Het is nu mogelijk om bij een behandeling informatie over risicofactoren en profylaxe toe te voegen. Deze nieuwe functie stelt gebruikers in staat om een overzicht te krijgen van zowel succesvolle als onsuccesvolle behandelingen in de implantologie module waardoor een nog nauwkeuriger inzicht wordt geboden.
  • Implantaten- / Botregister
    Vanaf nu is het mogelijk om bij een verwijderd implantaat de specifieke reden aan te geven waarom deze is verwijderd. Dit resulteert in een volledigere registratie.
  • NVOI leden krijgen toegang tot de leveranciers module
    Leden van het NVOI hadden tot op heden enkel toegang tot de implantologie module. Vanaf nu hebben zij ook toegang tot de leveranciers module. Hiermee krijgen ze de mogelijkheid om zelf leveranciers en verwijzers toe te voegen, te wijzigen, te archiveren of te verwijderen. Deze module is nu beschikbaar voor nieuwe gebruikers en zal geleidelijk worden uitgerold naar onze bestaande gebruikers.

Verbeteringen

• Persoonlijk dossier
    Wanneer u als manager of hoofdgebruiker een absentie indient wordt deze niet meer automatisch goedgekeurd. Dit geeft u de mogelijkheid om absenties van collega’s in te dienen en vervolgens zelf te kiezen welke aanvragen worden goedgekeurd of afgekeurd. Deze wijziging is niet van toepassing op bulkverlof aanvragen.

Opgelost

• Apparaten
    Het probleem waardoor apparaten zonder gekoppelde leverancier in het archief onzichtbaar waren, is verholpen.