Op donderdag 7 september 2023 introduceren we deze veranderingen:

Opgelost

• Algemeen
    Het uploaden van bestanden is weer mogelijk. Houd hierbij rekening met een maximale bestandsgrootte van 10mb.
  • Hoekstukken & instrumenten
    De aankoopdatum van hoekstukken & instrumenten kan nu meer dan 20 jaar in het verleden liggen.
  • Leveranciers
    Wanneer een apparaat werd aangepast in de huidige omgeving, werd het apparaat in de nieuwe omgeving gearchiveerd. Dit probleem is opgelost.
  • Leveranciers
    Wanneer een apparaat in de huidige omgeving werd verplaats naar een andere bedrijfslocatie werd deze wijziging niet meegenomen naar de nieuwe omgeving. Dit probleem is opgelost.
  • Leveranciers
    Gearchiveerde apparaten waren zichtbaar in het storingsregister als zijnde niet gearchiveerd. Dit probleem is opgelost.
  • Leveranciers
    Het archiveren en dearchiveren van een apparaat wordt weer correct gesynchroniseerd in de nieuwe omgeving.