Op donderdag 7 december introduceren we de volgende veranderingen:

Nieuw

• Vergaderingen
    Er is een sorteerfunctie toegevoegd aan de kolommen in het overzicht waardoor u sneller de gewenste vergadering kunt vinden. Om de sorteerfunctie te gebruiken klikt u met uw muis op de titel van één van de kolommen.
  • Vergaderingen
    U kunt nu naast genodigden ook medewerkers selecteren voor ‘inzien zonder uitnodiging’. Zo kunnen medewerkers die niet bij de vergadering aanwezig zijn wel de notulen bekijken.
  • Storing registraties
    Vanaf nu vindt u het serienummer van het apparaat terug in het overzicht van storingen. Zo kunt u sneller het juiste apparaat vinden.

Verbeterd

• Vergaderingen & projecten
    De onderdelen vergaderingen en projecten hebben een nieuw uiterlijk om de navigatie door de software te vereenvoudigen
  • Datum- en tijdkiezer
    De datum- en tijdkiezer heeft een nieuw uiterlijk gekregen waardoor het kiezen van de gewenste datum en tijd gebruiksvriendelijker is.